Награди на Федералната агенция на Руската Федерация "Россътрудничество" бяха връчени в България

Награди на Федералната агенция на Руската Федерация "Россътрудничество" бяха връчени в България

Награди на Федералната агенция на Руската Федерация “Россътрудничество” бяха връчени в България

В чест на Деня на Русия в Руския дом в София се състоя презнична вечер, на която дипломи и медали на Федералната агенция Россътрудничество, а също така и награди на Россътрудничество в България получиха активни руски съотечественици и български приятели на Русия. Награждението проведе ръководителя на Представителството на Россътрудничество в България Олга Широкова.

Медал и Диплома "За развитието на руско-българското хуманитарно сътрудничество" бяха връчени на председателя на Сдружението на русофилите в България Младен Иванов, на председателя на "Координационния съвет на организациите на руските съотечественици в България", а също така и председател на Федерацията "Съюз на съотечествениците" Марина Дадикозян беше връчен медал "За дружба и сътрудничество", почетни грамоти на Россътрудничество получи председателя на Руският клуб "Среща" в гр. Перник Любов Сосновская, председателя на Руският културно-инфромационен център в гр. Благоевград Виктория Богданска, председателя на Руският клуб "Малахит" гр. Самоков Марина Шуманова, председателя на Руският клуб "Приятели" в гр. София Людмила Дянкова, председателя на Младежната организация ФСС Алевтина Плочева, представителя на движението "Доброволци на Победата" в България Арина Рабежа и други.

След церемонията се състоя празничен концерт, в който взеха участие деца от вокалното студио "Домисолка", Грета Ганчева, Раиса Полякова. Коцерта завърши с изпълнение на младият вокалист Марк Мурзаков, който изпълни песента "Слънчев кръг", и която изпяха заедно с него цялата зала. Освен това в празничната програма беше показан филма "Русия. Кремъл. Путин."

Поздравяваме всички наградени със заслужените награди!

ivanov

Related Articles

1 Comments

  1. Александра
    декември 13, 2021 at 01:35

    Благодарю вас за информацию.. Лучше заказывать церковную утварь у проверенных производетелей. Вот тут иконная лавка https://cerkovna-utvar.com . Они все изготавливают сами. Получается без переплаты цена ниже и качество продукции хорошее.

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close