Главното от речта на Владимир Путин по време на откриването на форума "Армия-2022"

Главното от речта на Владимир Путин по време на откриването на форума "Армия-2022"

Главното от речта на Владимир Путин по време на откриването на форума “Армия-2022”

Ние високо ценим това, че нашата страна има много съюзници, партньори, единомишленици на разни континенти. Това са държави, които не са се огъват пред така неречения хегемон, техните лидери проявяват истински мъжки характер и не се огъват. Те избират суверенен, самостоятелен път на развитие.

Руския народ се гордее със своите армия и флот. Президента благодари на руските оръжейници за снабдяването на въоръжение, което се използва по време на спецоперацията.

Войните на Руската Федерация и бойците на Донбас с чест изпълняват своя дълг по време на специалната военна операция, сражавайки се за Русия и мира в ДНР и ЛНР.

Русия истински цени историческите здрави, дружески връзки с държавите от Латинска Америка, Азия, Африка, готова е да предложи на парньорите и съюзниците си най-съвременните видове въоръжение - от стрелково до бронетехника и артилерия, бойна авиация и дронове.

Много образци на перспективни въоръжения на Русия с години и десетилетия изпреварват чуждестранните аналози, включително ги превъзхождат по характеристики.

Русия кани своите съюзници и партньори в командно-щабни и други военни учения.

ivanov

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close