Болтън разказа за резултатите от срещата си с Владимир Путин

Болтън разказа за резултатите от срещата си с Владимир Путин

Болтън разказа за резултатите от срещата си с Владимир Путин

Путин и Тръмп ще се срещнат на 11 ноември в Париж, потвърди помощника на американския президент. Страните ще подновят в края на годината диалога за противодействието на тероризма, а следващата година ще се осъществи среща межди бизнесмените на двете държави.

За това, че срещата ще бъде подготвена съобщи помощника на руския президент Юрий Ушаков,  след преговорите между Владимир Путин и помощник-президента на САЩ Джон Болтън в Кремъл във вторник.

В хода на визитата също беше съгласувано, че Русия и САЩ ще започнат да изпълняват договореностите, които президентите на двете държави постигнаха по време на срещата си през месец юли в Хелзинки. През месец декември ще се състои първата среща на работните групи за борба с тероризма между заместника на държавния секретар на САЩ и заместника на министъра на Външните работи на Русия. «Ние също се договорихме, че занапред работата ще бъде разширена и ще включва в себе си и борба с трафика на наркотици и хора», - добави помощника на американския президент.

Подробно на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/23/10/2018/5bcf561f9a79470fb40df730

ivanov

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close