Председателя на "Сдружение България-Евразия": Политиката на българското правителство не съответства на стремежите на народа

Председателя на "Сдружение България-Евразия": Политиката на българското правителство не съответства на стремежите на народа

Председателя на “Сдружение България-Евразия”: Политиката на българското правителство не съответства на стремежите на народа

В ефира на популярна руска медия News Front Младен Иванов Председател на Сдружение България-Евразия отговори на въпроси свързани с плановете на българското правителство да разположи 5000 военни от НАТО на територията на страната.
Също така обърна внимание на обществените настроения в страната и на това, че българските граждани не са съгласни с тезата, че Русия е враг на България.
Текста на интервюто отдолу:
🗣️"Нека да наречем нещата направо такива каквито са: някои проходимци случайно попаднаха във властта. Сега те всячески се опитват да развалят отношенията между нашите държави и народи. За съжаление, в тази ситуация се създава впечатлението, че българският народ е против Русия, но аз с увереност мога да кажа, че това не е така", заяви председателят на сдружение "България – Евразия" Младен Иванов.
📢Според експерта въвеждането на войски на НАТО в България изглежда като окупационни действия срещу проруското население. Цялото участие на жителите на България във войната срещу Русия завършва с действията на двама или трима наемници, забелязани в редиците на ВСУ, които най-вероятно вече са ликвидирани.
🗣️"Хората, които случайно попаднаха във властта, сега се опитват да угодят на ръководството, което се намира зад океана. За адекватните европейски политици съветските паметници не представляват никакъв проблем. В Германия има паметник на T–34 до Райхстага, така че това не е нищо повече от желание да изглеждат послушни и да позволят да крадат от българския народ", коментира Иванов новината за разрушаването на съветските паметници.
📢Председателят на "Сдружение България-Евразия" подчерта, че настоящата политика на България предполага пълно изключване от властта на дейци, които не са настроени радикално срещу Русия. Населението обаче е негативно настроено към това, дори и тези, които поддържаха неутралитет доскоро.
🗣️"Този процес продължава повече от 30 години и както вече виждаме, че ситуацията достигна такава граница, че съветските паметници се разрушават. У нас всички разбират, че победата на Червената армия е второто освобождение на България, а защо се случи това - лично мое мнение е, че хората, които трябваше да бъдат приятели с Русия, парадираха и говореха за това, но всъщност не направиха нищо", смята експертът.
В заключение на темата гостът на програмата заяви, че промяна в политическата ситуация в България е възможна и освен това се появяват тенденции за подкрепа на Русия сред народа и редица политически дейци.

ivanov

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close